Завдання на п`ятницю 29.05.2020

2-А, 2-Б 

Вітаю! Сьогодні останній урок англійської мови в цьому навчальному році, бажаю вам на літніх канікулах бути активними, тому підготувала для вас завдання з теми "Спорт". Перейдіть за посиланням https://www.liveworksheets.com/sa187655kv та пограйтесь трішки! Бажаю успіхів та гарного відпочинку, зустрінемось у вересні!

1-А

Вітаю! Сьогодні останній урок англійської мови в цьому навчальному році, бажаю вам на літніх канікулах бути активними, та не забувати все, що ми з вами вчили і обов`язково повторювати алфавіт. Перейдіть за посиланням https://www.liveworksheets.com/fx58213ri та пограйтесь трішки! Бажаю успіхів та гарного відпочинку, зустрінемось у вересні!

5-Б

Вітаю! Сьогодні останній урок англійської мови в цьому навчальному році, бажаю вам на літніх канікулах бути активними, тому підготувала для вас завдання з теми "Спорт". Перейдіть за посиланням https://www.liveworksheets.com/my137443az та пограйтесь трішки! Бажаю успіхів та гарного відпочинку, зустрінемось у вересні!

9-Б

Дорогі дев`ятикласники, ось і настав момент відправлятися у доросле життя. Бажаю вам успіхів!!! І наостанок пропоную вам перевірити свої набуті знання у школі. Переходьте за посиланням https://learningapps.org/3231645

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Завдання для 5-Б. 23.03.2020